Учените са открили на Луната, в района на най-големия кратер,

...
Учените са открили на Луната, в района на най-големия кратер,
Коментари Харесай

На Луната е открит мистериозен метален обект с огромни размери

Учените са разкрили на Луната, в региона на най-големия кратер, наименуван Басейн Южен полюс, огромна железна особеност.Тази особеност се простира на 300 километра под повърхността на естествения сателит на Земята и тежи най-малко 2,18 милиарда кг.Ръководителят на изследователската група Питър Джеймс споделя: “Ако вземем купчина метал, сравнима с огромен хавайски остров, увеличим я пет пъти и я “погребете ” на дълбочина, тогава ще се получи почти това, което открихме там. ”Аномалията е открита по време на специфична задача на НАСА, която фиксира фините промени в гравитационното поле на Луната. С помощта на тези промени може да се изследва вътрешната комбинация на спътника. Така е разкрита аномалията, която се състои от неуточнени метали.Според основната версия, тези метали са ядрото на великански метеорит, който се е блъснал в Луната. В разследване на това, се е образувал този кратер Басейн Южен полюс, с диаметър 2500 км.Четете още: НАСА разсекрети фотоси от лунните задачи, на които има снимано НЛО Вероятно, това се е случило преди към 4 милиарда години и метеоритът, който се сблъскал в Луната, не е стигнал до сърцевината й. Спрял се е на половината път към нея.
Любопитно е, че времето на конфликта на този метеорит с Луната изненадващо съответствува с интервала на произхода на живота на Земята. Най-древните образци за земния живот, които учените са разкрили, датират от към 3,8 – 4 милиарда години.Може ли този огромен метеорит да съдържа живи кафези, които, при конфликта с Луната, са се разпръснали в разнообразни направления и по-късно са попаднали на Земята?

 22 1 - На Луната е открит тайнствен железен обект с големи размери
Според някои уфолози обаче, откритата железна особеност на Луната е или голям извънземен транспортен съд, или тяхно населено място.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР