Учените отдавна са доказали колко много ползи за организма носи

...
Учените отдавна са доказали колко много ползи за организма носи
Коментари Харесай

Тази съставка е по-мощна и от содата: Елиминира всяка болка само за минути

Учените от дълго време са потвърдили какъв брой доста изгоди за организма носи елементарната сода за самун. Наред с това обаче, те са уверени, че с цел да действа вярно, човешкият организъм се нуждае също по този начин и от избрани количества протеини, калций и витамин С.
Много постоянно обаче се подценява приемът на един доста значим минерал – това е магнезият. Изследвания сочат, че в тялото на всеки човек има приблизително 25 грама магнезий, в това число и в костите и кръвта.
Той е в основата на над 300 химични реакции, които стават в организма му, а надлежно дефицитът му ще ги попречва и ще ни изложи на риск от здравословни проблеми. Освен личните си потребни свойства, той спомага за вярното систематизиране на калция и витамините К и D.

ЕФЕКТЪТ МУ съдебна експертиза УСЕЩА ПРИ ДЕТОКСИКАЦИЯ, ПО-ДОБРО УСВОЯВАНЕ НА ПРОТЕИНИТЕ, МАЗНИНИТЕ И ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ И Е ПРЕДШЕСТВЕНИК НА НЕВРОТРАНСМИТЕРИ КАТО СЕРОТОНИНА.
Изследване в Съединени американски щати е открило, че при 80 на 100 от американците има дефицит на магнезий.
За набирането му се употребяват хранителни добавки, само че постоянно хората бъркат пропорциите и пропущат значимата детайлност, че с цел да имат резултат, въпросните добавки би трябвало да съдържат също по този начин витамин D, витамин К и калций.
Има различен, доста по-лесен метод човек да си набави нужните количества магнезий. З задачата е задоволително да се разтвори във ваната магнезиев хлорид и да се направи така наречен солна баня. В случай, че не обичате ваните, можете да си приготвите елементарно и бързо вкъщи магнезиево олио.

Разтворете 100 грама магнезиев хлорид в 200 мл вода. Загрейте водата и разтворете магнезиевия хлорид благодарение на дървена или пластмасова бъркалка. След като сместа изстине, можете да я налеете в бутилка с разпръсквач. Олиото се нанася отмерено по тялото. При натъртвания или зони, в които изпитвате болга, може да се употребява и единствено локално.
Забележка:
Тази публикация е с извънредно осведомителна цел.
Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР