Учените издадоха основна актуализация на астероида град-убиец“, който се опасява,

...
Учените издадоха основна актуализация на астероида град-убиец“, който се опасява,
Коментари Харесай

Основна актуализация на „астероида-убиец на градове Апофис, който се опасява, че ще удари Земята Земята след четири години“

Учените издадоха съществена актуализация на метеорита „ град-убиец “, който се притеснява, че ще удари Земята.

Те стигнаха до извода, че в този момент има съвсем нулев късмет, че ще удари Земята, до момента в който лети през 2029 година Новото изследване преглежда фактор, който не е бил взет под внимание преди.

Преди съвсем двадесет години, евентуално рисковият метеорит „ Апофис “ се предвижда, че ще прелети извънредно покрай Земята през 2029 година и даже се предвижда, че ще удари планетата.

Апофис е галактическа канара с форма на фъстък, обхващаща към 1100 фута (340 метра ) през това, което е останало след образуването на слънчевата система преди към 4,6 милиарда години, оповестява Live Science. Скалата е кръстена на египетския бог-змия на тъмнината и безредиците Апеп.

Проучването е направено, откакто се смяташе, че конфликт с друга галактическа канара доближава Апофис до конфликта със Земята. Съавторът на проучването Бенджамин Хаят, астроном от университета Ватерло в Канада, сподели: „ Хипотетич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР