Ученик запя набиращата все по-голяма популярност песен Шушана в час

...
Ученик запя набиращата все по-голяма популярност песен Шушана в час
Коментари Харесай

Ученикът Иво си навлече огромни неприятности заради "Шушана"

Ученик запя набиращата все по-голяма известност ария " Шушана " в час и получи забележка. Иво Д. побърза да се похвали въодушевено във Facebook, само че не очакваше реакцията, която ще получи. Сред одобрителните мнения имаше и такива, които го порицаваха. Повечето от потребителите разясниха, че поради такива като него страната е в сходно състояние и акцентираха забележката като образец.



Други си припомняха времената, която в дневника е било отбелязвано, че възпитаници отсъстват, тъй като са на разпит в полицията.



Някои даже са напълно крайни. " Все повече се увещавам, че на новото потомство им би трябвало екскурзия до Аушвиц ", разяснява ядосан консуматор в Мрежата.

" В учебно заведение има хора които мислят за своето бъдеще и с наученото в тази постройка ще устоят себе си и децата. Но постоянно се намира някой глупак,който да си пее нещо или да даде звук на селските си обноски,като по този метод пречи на тия дето желаят да станат нещо след време. Много скърбя,че учителя няма право да бие. Като не ви се учи намирате си работа и работете ", възмущава се мъж във Facebook.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР