Ученичката Селим Фейзова, която на 27 юни м.г. бе безпощадно

...
Ученичката Селим Фейзова, която на 27 юни м.г. бе безпощадно
Коментари Харесай

Ученичката, наръгана десетки пъти от Кокито, го съди за 100 000 лева

Ученичката Селим Фейзова, която на 27 юни м.г. бе безпощадно наръгана 19 пъти в бургаския ж. к. „ Изгрев ” от 28-годишния Иван Тодоров Кокинов ще го съди за 100 000 лв. обезщетение за претърпени неимуществени вреди. Искът бе показан през днешния ден при старта на разпоредителното съвещанието против Кокито в Окръжния съд на Бургас.

По тялото на бургазлийката имаше многожество пострадвания - 16 бр. прободни рани в региона на гърба, 1 порезна рана в региона на шията, 1 прободна рана в дясно рамо и 1 порезна рана на дясно ухо, като Кокито, както е прочут измежду приятелите си, е действал с особена свирепост. Единствено оказаната на потърпевшата своевременна и висококвалифицирана здравна помощ е съумяла да я остави жива. 

В залата стана ясно, че преди юристът на Кокито да отговори на въпросите в разпоредителното съвещание, е належащо да бъдат събрани писмени доказателства по отношение на психологичното положение на подсъдимия. Съдът дефинира да се изиска от Психиатричното поделение на СБАЛЛС при Затвора в Ловеч здравната документи по отношение на провежданото лекуване на Иван К., за интервала от м. юни 2022 година до 11.08.2022 година, както и наличната здравна документи за подсъдимия от Медицинския център към Затвора – Бургас, заяви Флагман.

Окръжният съд в Бургас изиска осъществяването на сложна съдебно-психиатрична и психична експертиза, от която да стане ясно дали към сегашния миг Иван Кокинов страда от тежко психологично заболяване, което да пречи на провеждането на наказателното произвеждане и на опцията на подсъдимия да взе участие пълноценно в него и да пази правата и законните си ползи.

Следващото съвещание е планувано за 8 ноември. 

Припомняме, че на 27.06.21 година, към 22,30 часа, озверял от дрога, Кокинов намушка без никаква причина с ловен нож ученичката, която в този миг се движела по ул. " Транспортна " с другари. Бруталната сцена се е разигра пред бизнес център „ Кондоско ”. Компанията била от две девойки и две момчета, които пресичали пешеходната пътека от Гробищния парк към ж. к. „ Изгрев ”.

Въоръженият нападател изскочил ненадейно и ги подгонил с нож в ръка. Те се разбягали в разнообразни направления, само че едно от девойките се спънало и паднало. Така попаднало в лапите на предрусалия Иван. В този миг той замахнал с ножа, като забил острието му първо във врата й, след което траял да я ръга на направления.

След като тя спряла да мърда, Кокинов побегнал, без да прибира ножа. Нощният охранител на бизнес центъра чул виковете за помощ на приятелите й и подал сигнал на тел. 112.

Кокито е с тежко престъпно досие, с закононарушения в разнообразни области. Списъкът с неговите прояви стартира от 2018 година, когато е заловен с опиати. Само година по-късно криминогенът се забърква в документни закононарушения и обири.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР