Ученичка от Калифорния получи невероятните 1,25 милиона долара обезщетение заради

...
Ученичка от Калифорния получи невероятните 1,25 милиона долара обезщетение заради
Коментари Харесай

Ученичка стана милионерка, след като не я пуснаха до тоалетна

Ученичка от Калифорния получи невероятните 1,25 милиона $ обезщетение поради безразсъден учебен устав и строга учителка. Причината за компенсацията е фактът, че учителката не пуснала момичето до тоалетната и то било насила да уринира в кофа в класната стая, съобщи Франс прес, написа TrafficNews.bg.

Съд в Сан Диего се произнесе в интерес на тийнейджърката от гимназията " Патрик Хенри ", която подаде тъжба след случай през 2012 година. Първоначално юристите на ученичката желаеха обезщетение от 25 000 $.

По времето на неприятната преживелица момичето било на 14 години. По време на един от часовете на нея не й разрешили да отиде до тоалетната по време на час поради строгите вътрешни правила на образователното заведение.

Учителката напълно съществено предложила на девойката да отиде по дребна потребност в дъното на стаята, ползвайки кофа в гардероб. И след това да излее урината в мивката.

След случая ученичката била подложена на доста насмешки от страна на съучениците си, които я довели даже опит за самоубийство. Тежкото положение на момичето след случая предиздвикал съдът да отсъди голямото обезщетение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР