Ученическите олимпиади и национални състезания ще се провеждат присъствено при

...
Ученическите олимпиади и национални състезания ще се провеждат присъствено при
Коментари Харесай

Въвеждат строги мерки за провеждане на ученически олимпиади и състезания

Ученическите олимпиади и национални надпревари ще се организират присъствено при строги противоепидемични ограничения. Това подрежда със своя просветителният министър. Той прецизира, че карантинираните възпитаници няма да имат право да вземат участие.
На входа учениците ще минават през филтър, като няма да бъдат допускани лица с прояви на остри респираторни болести - нараснала температура, кашлица, затруднено дишане, загуба на обонянието, нарушаване или загуба на усета. Учениците ще би трябвало да бъдат с маски. В залите те ще би трябвало да стоят на най-малко 1,5 метра един от различен, по тази причина според от размера на помещението ще бъдат разпределени по 10-12 в стая. Работните и санитарните пространства, коридорите ще бъдат дезинфекцирани и проветрявани.
 Родители желаят присъствено образование за всички, излизат на митинг Родители желаят присъствено образование за всички, излизат на митинг
Родителски организации излизат на митинг пред здравното министерство в 15 ч. с искане да бъде възобновено присъственото образование за в...
В заповедта се прецизира, че тази образователна година националният кръг на ученическите олимпиади и надпревари ще се организира в района, от който са класирани възпитаници. Това обаче няма да се отнася до надпреварите от Националния състезателен календар на МОН, Националния календар за изяви по ползи на децата и учениците, на националните надпревари по специалности и по сигурност на придвижването по пътищата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР