Учени установиха, че растителните диети оказват влияние както върху физическата

...
Учени установиха, че растителните диети оказват влияние както върху физическата
Коментари Харесай

Вегетарианците - по-добри в леглото

Учени откриха, че растителните диети оказват въздействие както върху физическата издръжливост на спортистите, по този начин и върху качеството на половия живот, оповестява The Sun, представен от woman.bg.

В рамките на един ден трима спортисти – доброволци в изследването, били хранени с бурито с месо, а през втория приемали само бурито на растителна основа. И през двете нощи те си лягали със специфични пръстени на пениса, които да проследят разликите в ерекцията им през двете нощи. Експериментът бил извършен под управление на доктор Аарон Шпиц, шеф на Американската урологична асоциация. Същият открил, че в нощта след признатото бурито на растителна основа мъжете имали ерекция с дълготрайност до 477 на 100 по-дълго, в сравнение с в нощта след месния режим. Твърдостта на еректиралото им достолепие се била нараснала с до 13,5 на 100.

Шпиц въпреки всичко акцентира, че резултатите не са 100-процентово доказателство, че веганите и вегетарианците имат по-добро качество на половия си живот, само че споделя: „ Мисля, че проучването ще накара доста хора да се замислят по въпроса. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР