Учени смятат, че неизвестна сила е унищожила живота на Марс

...
Учени смятат, че неизвестна сила е унищожила живота на Марс
Коментари Харесай

Учени смятат, че неизвестна сила е унищожила живота на Марс

Учени считат, че незнайна мощ е унищожила живота на Марс …Международен екип от учени стига до заключението, че преди Марс е бил населяван, само че незнайна мощ унищожава всички живи организми.Изследователите проучват почвени проби от кратера Гейл и стигат до извода, че в антични времена Червената планета е била обитаема.Преди пет години, роувърът Кюриосити добива глинени минерали, които са доста сходни по свойства с глауконитовите глини. Тези комплицирани водни алумосиликати са постоянно срещани на Земята и се образуват в постоянни екосистеми.Резултатите от това проучване разрешават на планетарните учени да предположат, че в продължение на милиони години Марс е бил подобаващ за съществуването на биологичен живот, т.е. живи организми, живеещи там.Сега, екипът от учени си задава значимия въпрос – какво е предизвикало гибелта на целия живот на Червената планета?
Четете още: Вътрешното ядро на Земята пораства по-бързо от едната страна, в сравнение с от другатаДали марсианците са мигрирали на Земята?Някои учени са склонни да имат вяра, че на Марс е зародил живот, само че преди милиони години е мигрирал на Земята. Те считат, че преди Червената планета е била подложена на чудовищно разрушителна „ бомбардировка “ на астероиди от Космоса.Когато метеоритите стартират да падат на повърхността на Марс, огромни фрагменти от планетата се откъсват и политат в Космоса. Някои от тях доближават Земята.

 shutterstock 297359225 4 - Учени считат, че незнайна мощ е унищожила живота на Марс
Един от тези астероиди е открит в Антарктида. Тогава учените стигат до заключението, че тези фрагменти в никакъв случай не се нагряват задоволително, с цел да унищожат микроорганизмите по тях.През 2020 година, японски учени съумяват да открият възрастта на бактериите, открити в марсиански астероид. Извънземните бактерии са на 4 милиарда години. Изследователите считат, че точно тогава астероидът е донесъл извънземна форма на живот на нашата планета.Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР