Участниците в най-гледаното риалити тази седмица ще се видят в

...
Участниците в най-гледаното риалити тази седмица ще се видят в
Коментари Харесай

Сеч във Фермата: Бети и Ники съсипаха участниците, видяха ...

Участниците в най-гледаното риалити тази седмица ще се видят в знамение по какъв начин да се оправят със дилемите на Ники и Бети, с цел да не останат без кошници и да умрат от апетит

Поредно тежко тестване чака героите във " Фермата ", само че, този път, на кулинарния фронт. Те ще би трябвало да подготвят деликатеси, които не всеки може да преглътне - панирани тестиси и варени лимфни възли.

Претендентите за стоте бона ще би трябвало да разфасоват теле, да извадят семенниците му и да ги сготвят по специфична рецепта на наставника им, фермера Ники. " Тестисите се сваряват, панират се с яйце и брашно, и се пържат в масло. Стават като калмари! ", облиза се той. Лимфните възли на животното също няма да станат зян, а ще се трансфорат в чорба.

 



В идващите дни от участниците се чака също да сътворят суджук от телешкия бут, а ребрата на животното да подготвят на пара. Единственият фермер с по-сериозен опит в разфасоването е литовецът Влад, който е работил в ресторант на фамозния готвач Джейми Оливър в Лондон.

" Отдолу, под ресторанта, имахме и месарница ", сподели диетологът, който бързо се ориентира коя част от телето защо ядене е подобаваща, написа show.blitz.bg.

 



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР