Участниците от тазгодишния сезон на Игри на волята изненадващо повечето

...
Участниците от тазгодишния сезон на Игри на волята изненадващо повечето
Коментари Харесай

Участниците от Игри на волята вилнеят в чалготека с Галин

Участниците от тазгодишния сезон на " Игри на волята " изненадващо множеството от тях резервираха другарски връзки след края на фотосите. Често се забавляват дружно, а по традиция се събират всяка вечер, с цел да гледат дружно епизодите на шоуто. Преди броени дни огромна част от най-хитовите участници си спретнаха огромен ваучър в настояща дискотека в Студентски град на присъединяване на Галин.



Бяхме сюрпризирани да забележим толкоз доста обичани воин да се забавляват дружно, загърбили несъгласията, които пораждат по време на формата. В клуба дружно дойдоха Цветан, Велислава, Ралица, Лефтеров, Гайтанов, Михаела, Зори, Фейгин и Касим. Изненадващо към тях се причислиха Елизабет и Габриела от предишния сезон на предаването. Оказа се, че всички те са фенове на Галин, който не спря да го поздравява цяла вечер, а откакто спря да пее в Planeta by Eleven Club, се причисли към тяхното ВИП сепаре за няколко тостове.



Гвоздеят на вечерта се оказа " царят на пъзелите " Касим. Галин по традиция избира няколко момчета и девойки, които качва на сцената да танцуват и най-после избира победител, на който персонално дава 100 лева под неговия прицел попадна Касим, който се раздаде на макс на сцената и сподели забележителни танцувални умения с ханша. Галин даде парите на различен, само че пък Касим получи безвъзмездна бутулка алкохол за компанията си, защото гения му трябваше да бъде заплатен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР