Участниците от първото танцово уеб риалити в България, Dance Arena,

...
Участниците от първото танцово уеб риалити в България, Dance Arena,
Коментари Харесай

София танцува с първото онлайн денс риалити Dance Arena

Участниците от първото танцово уеб риалити в България, Dance Arena, ще накарат София да „ затанцува “ тази събота по време на летния градски фестивал „ София диша “. Те ще създадат специфичен уъркшоп по фрийстайл танци за жителите и гостите на София в спортната зона на фестивала.

Всеки, който желае да се включи в танцовата проява, може да се причисли към групата на Dance Arena, тази събота след 18:30 часа, в спортната зона в пространството към площада „ Св. Александър Невски “. Изпълнителите ще покажат неповторима фрийстал проява, а по-късно всеки ще може самичък да опита този тип танц дружно с танцьорите от Dance Arena. Какви са тайните на положителното фристайл осъществяване, какви правила би трябвало да следваме и от кое място танцьорите черпят ентусиазъм, ще разберем тази събота по време на „ София диша “.
 танци
Танцовото уеб риалити Dance Arena, от продуцентите 7Talents, ни придвижва в живота на някои от най-хубавите танцови реализатори у нас. В продължение на няколко седмици потребителите във Vbox7.com и обществените мрежи ще станат очевидци на онлайн танцова борба, която ще ни покаже всичко, което се случва в живота на професионалните танцьори и постоянно остава прикрито за публиката.

Танцьорите ще работят със свои ментори, които ще ги направляват по време на цялото шоу. Техните ментори са танцьорите Марион Дърова от Derida Dance Center и Виктория Димитрова – Goldy от студио VS Dance. Те ще разпределят танцьорите в два тима, а всяка седмица гост-ментори ще дават задания на двата тима, които ще се борят за купата „ най-хубаво dance crew ”. Днес в най-новия епизод от поредицата ще станат ясни и всички участници, които Марион и Goldy са избрали за своите тимове. Епизодът може да гледате в 16:00 часа във Vbox7.com, а ето по какъв начин протече кастингът

Следете Dance Arena всeки понеделник и четвъртък първо във Vbox7.com. Още вести за танцовото уеб риалити може да откриете и във Facebook.

Фестивалът за градска просвета „ София диша ” е част от Календара на културните събития на Столична община и се организира за осма поредна година. Фестивалът разпространява по новаторски метод централните софийски улици, спомогна за развиването на техния независим облик и зададе посока на реализирането им като запазени марки за столицата. Цялата стратегия на събитието може да намерите тук - http://sofiadisha.com/
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР