Участничката от Гласът на България“ в миналогодишния сезон на музикалното

...
Участничката от Гласът на България“ в миналогодишния сезон на музикалното
Коментари Харесай

Опа! Ралица Грудева от „Гласът на България“ и Славчо Тошев опасно близки! Защо държат връзката си в тайна?

Участничката от „ Гласът на България “ в миналогодишния сезон на музикалното риалити Ралица Грудева попадна в обятията на някогашния футболист Славчо Тошев, видя HotArena.

Екипът ни се натъкна на любопитни снимки на двамата, на които показват много близки и топли връзки. Славчо и Рали се разхождат към НДК, а в един миг, изморени от обиколките, са поседнали на тревата, като спортистът нежно я е гушнал .

Истината е, че в никакъв случай не се е заговаряло за възможна интимна връзка сред певицата и тогавашния вратар на „ Ботев “ (Пловдив). Дори в профилите им в обществените мрежи няма нито една тяхна обща фотография.

Версиите са две – или двамата са имали загадка спекулация , или са просто близки другари.

Всъщност до неотдавна въобще не бяхме чували за персоната Слачо Тошев… Той подсети за себе си с присъединяване си в „ Черешката на тортата “ преди няколко седмици. В сериите на кулинарното предаване той не издаде да има възлюбена до себе си, защото си разреши упоритите опити да смъква знойна танцьорка пред очите на зрителтие, която бе част от гостите, които той трябваше да посрещне у дома и да им наготви.

Ралица пък занапред стартира да гради своята музикална кариера след запаметяващото се нейно присъединяване в „ Гласът на България “, при което бе в тима на Камелия. Миналият месец тя пусна дебютната си ария „ Предпочитам по този начин “ , чийто клип е сниман на едни от най-известните гръцки плажове – „ Портокали “, а музиката и текстът са си нейно дело. Парчето й се завъртя по най-популярните ни музикални канали и се радва на огромен интерес от страна на меломаните.

 

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР