Участието на Рафаел Надал на остава несигурно, след като испанецът

...
Участието на Рафаел Надал на остава несигурно, след като испанецът
Коментари Харесай

Рафаел Надал отказа още един турнир и е под въпрос за "Ролан Гарос"

Участието на Рафаел Надал на остава нестабилно, откакто испанецът отсрочи още веднъж завръщането си на кортовете. С изказване в обществените мрежи носителят на 22 трофеи от Големия шлем заяви, че няма да играе на " Мастърс " шампионата в Рим (9-21 май).

" Здравейте на всички! Съжалявам да оповестя, че няма да мога да играя в Рим. Всички знаете какъв брой доста ме боли да пропусна още един от шампионатите, които бяха толкоз значими за мен, както професионално, по този начин и персонално, поради цялата любов и поддръжка на италианските почитатели ", заяви испанецът, който при започване на юни ще навърши 37 година

Той продължава да се възвръща от, която получи на Australian Open.

Първоначално се смяташе, че Надал ще отсъства към два месеца и ще е подготвен за сезона на червени кортове. Той обаче към този момент в Монте Карло и, а по-късно и този в Мадрид.

" Въпреки че имам усъвършенстване през последните няколко дни, минаха доста месеци, откогато не съм упражнявал на високо равнище и процесът на акомодация лишава време. Остава ми единствено да го приема и да продължа да работя. Най-добри пожелания на всички ", добави Надал.

Надал има 10 трофеи от шампионата в Рим, като за последно завоюва конкуренцията през 2021 година

Дотук Надал в никакъв случай не е пропущал " Ролан Гарос ", където има 14 трофеи и впечатляващия баланс от 112 победи и едвам три загуби.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР