Участието на македонския изпълнител Васил Гарванлиев в който ще се

...
Участието на македонския изпълнител Васил Гарванлиев в който ще се
Коментари Харесай

В Скопие: Българското гражданство е проблем дори за участие в Евровизия

Участието на македонския реализатор Васил Гарванлиев в който ще се състои в Ротердам през месец май, е съпроводено с остри политически мнения в западната ни съседка. И, несъмнено, стана мотив за нова антибългарска изразителност.
След като в спота за секунди се появяват светлини, които припомнят на българското национално знаме, основателите на клипа публично оповестиха, че той ще бъде инсталиран още веднъж. Интересното е, че цветовете са отвесни, а не хоризонтални, както е българското знаме. Но това не е спънка да " избухне патриотична и възмутена акция " със зашеметяващи изводи и обвинявания като " провокация ", " национално изменничество ", " оскърбление ", " посегателство на идентичността " и така нататък
 Представителят на Северна Македония потегля с българското знаме за Евровизия (ВИДЕО) Представителят на Северна Македония потегля с българското знаме за " Евровизия " (ВИДЕО)
Васил Гарванлиев от Струмица с песента " Here I stand " ще показва Северна Македония на тазгодишното издание на „ Евровизия “...
Признанието от страна на Гарванлиев, че има и българско поданство, взриви " патриотичните среди в Скопие ", които незабавно свързаха песента с " българското несъгласие и антимакедонската политика на София ".
На напред във времето в мненията излиза известната антибългарска изразителност и съвсем нищо за музикалните качества на 36-годишния Васил Гарванлиев, които са впечатляващи.
Роденият в Струмица през 1984 година мъж като Нели Фуртадо, Джули Андрюс, Ню Кидс он дъ Блок, Енрике Иглесиас, Селин Дион и други Музикалната си кариера стартира още на 7-годишна възраст, а в продължение на близо 18 години живее и работи в Съединени американски щати. Има и оперни участия. През 2018 година се завръща в родния си град Струмица.
Васил Гарванлиев ще извърши през месец май в Ротердам песента „ You “, която е дело на композиторa Невена Нешковска. Тя е родена в Охрид, само че е израснала в Чикаго. Завършва музикалния лицей в Бъркли и печели и премия за най-хубава ария на USA Songwriting Competition. По текста на песента „ You “ Невена работи със сестра си Калина и с сътрудника си от Бъркли Алис Шрьодер.
 Виктория Георгиева показва българската ария за Евровизия на 10 март Виктория Георгиева показва българската ария за Евровизия на 10 март
Фокус групи с музикални радио- и тв специалисти от цяла Европа се включиха в избора на българската ария за Евровизия. Това описа Виктор...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР