Участие на четвъртфинал на европейското първенство по волейбол. Това е

...
Участие на четвъртфинал на европейското първенство по волейбол. Това е
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Нямаме постоянство в играта, а в епизодични моменти показваме потенциал

Участие на четвъртфинал на европейското състезание по волейбол. Това е задачата най-малко пред мъжкия ни народен тим, който се завърна у нас с две победи и 10 загуби от Лигата на нациите.

Според селекционера Пламен Константинов непостоянството е най-големия проблем на отбора.

„ Нямаме неизменност. Имаме епизодични моменти, в които демонстрираме капацитет, само че това нещо би трябвало да се държи цялостен мач. Не съумяваме да го задържим към този момент цялостен мач. Затова нещо се изисква време “, сподели Константинов.

Със завръщането на Цветан Соколов и трима от младежките ни национали в отбора, Константинов се надявам нещата да се трансформират. На летището селекционерът не даде отговор какво е решението на Матей Казийски.

„ Най-важното е, че съумяхме да запазим мястото си, тъй като бяхме в доста тежка обстановка. Силно се надявам за европейското тимът да наподобява по-друг метод. Със съдействието на Цецо и на Алекс Николов, съм уверен, че ще бъде по-добре игрово обстановката в нашето поле. С невероятната варненска аудитория имаме шансове “, сподели от своя страна либерото Теодор Салпаров.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР