Убийството в Ботевград е извършено от ревност. Това каза на

...
Убийството в Ботевград е извършено от ревност. Това каза на
Коментари Харесай

Прокуратурата: Убийството в Ботевград е извършено от ревност

Убийството в Ботевград е осъществено от ревнивост. Това сподели на брифинг ръководителят на Софийска окръжна прокуратура Наталия Николова по отношение на убийството в Ботевград, съобщи организация " Фокус ".
„ Към сегашния миг са осъществени голям брой процесуално-следствени дейности, включващи оглед на местопрестъпление, разпит на очевидци, съдебно-медицинска експертиза на мъртвец “, изясни тя. „ От събраните до този миг доказателства можем да създадем извод на този стадий от следствието, че се касае за ликвидиране, осъществено от ревнивост. От съдебно-медицинската експертиза стана ясно, че жертвата има 3 прободни рани с нож. По тялото няма следи от битка, няма защитни пострадвания, няма скубане, побутване или каквото и да било друго “, разяснява Николова, като посочи, че има единствено 3 прободни рани.
„ Първата е в дясната част на гръдния панер, втората в региона на шията. Посоката на ударите е внезапно от горе надолу и леко обратно. Третият удар, който е бил гибелен, е в профил на гръдния панер. Ударът е от ляво на дясно, съвсем хоризонтално и леко от горната страна надолу, със странично замахване. Пронизал е напълно левия дроб и лявата камера на сърцето “, добави Наталия Николова и разясни, че жертвата е умряла след към 2-3 минути. „ Предстоят още следствени дейности, ще бъде изработен спомагателен оглед на шивашкото ателие, на открити коли “, разяснява Наталия Николова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР