Тежък сблъсък между две коли затруднява движението по един от

...
Тежък сблъсък между две коли затруднява движението по един от
Коментари Харесай

От последните минути! Тежък сблъсък между две коли затапи ключов булевард във Враца /снимки/

Тежък конфликт сред две коли затруднява придвижването по един от най-натоварените булеварди във Враца – „ Мито Орозов “, видя първо организация BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути при кръстовището с ул. „ Околчица “. Семейство с дете от Козлодуй пътувало с лек автомобил „ Опел “ за Враца. Докато се движели по основния път обаче, изведнъж пред тях излязъл „ Нисан “. Той лишил преимуществото на лидера на другата кола, който не съумял да реагира в точния момент и последвал тежък удар. 
Леко ранени са майката и дъщерята от Козлодуй, както и виновният водач. Състоянието им обаче е положително и не се е налагало да бъдат преглеждани от лекари. 
Нанесени са обаче съществени материални вреди по колите. 
Трафикът в региона е усложнен. Влизането в града откъм Оряхово и Козлодуй е мъчно, защото едната кола към момента е посред платното. 
На местопроизшествието има полиция, която документира случая. Трафикът се контролира, до момента в който траят дейностите на проверяващите. 
Най-вероятно ще се наложи по-късно на място да пристигна и екип на пожарната, който да измие шосето от разпилените елементи от колите. 
Съветваме водачите да се запазят с самообладание или да изберат различен маршрут. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР