Убийството на общинския съветник от Велинград Екатерина Каферинова повдигна много

...
Убийството на общинския съветник от Велинград Екатерина Каферинова повдигна много
Коментари Харесай

Комшии на убиеца от Велинград: Честен и трудолюбив човек

Убийството на общинския консултант от Велинград Екатерина Каферинова повдигна доста въпроси, свързани с личността на причинителя Минчо Столарски. Оказа се, че той има няколко парцела на свое име, като има къщи в селата Кондофрей(община Радомир) и Богослов(Кюстендилско).  

През 2013 година той купил къща в Богослов, ремонтирал я и живял в нея от 5 години. Водил в селото и Екатерина Каферинова. Имал проблем с очите и по тази причина не карал, а употребил градския превоз или вървял пеш, споделиха пред " Bulgaria On Air " негови комшии.

" За възрастта си е в прелестно физическо положение. Всяка заран ходеше до града и се връщаше и постоянно ходеше пеш. Изключително здрав човек за възрастта си ", споделя Емил Гребенарски.



Eмил Гребенарски

В селото живеят малко хора и множеството се познават. Друг гражданин на Богослов - Георги Кодуски също показа усещанията си за личността на Минчо Столарски.



 

Георги Кодуски

" Познавам го, дори съм му ходил на посетители. Абсолютно, почтен човек, доста работлив. Винаги е подготвен да оказва помощ. Като ме види по какъв начин цепим дърва, незабавно се хвърля, удряме 2 секири тука, свършваме работа и си отива ", споделя Георги.

Всички в селото обаче са шокирани от действието на Минчо Столарски. 



" За дамата е бил неприятен, а за хората си е добър, мине си тука, подмине си, здравей-здрасти ", сподели стара баба, комшийка на Столарски. 

Близки на мъжа обаче разкриха, че е споменавал постоянно по какъв начин дал към половин милион лв. на Каферинова и, че не знаел по какъв начин да си ги върне.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР