Брук Лоугън участва в Дързост и красота от премиерата на

...
Брук Лоугън участва в Дързост и красота от премиерата на
Коментари Харесай

Няма да повярвате как изглежда Брук от Дързост и красота днес

Брук Лоугън взе участие в " Дързост и хубост " от премиерата на сапунката през 1987 година Героинята е изиграна от Катрин Кели Ланг, макар че тя е сменена за малко от Сандра Фъргюсън по време на отпуск по майчинство. Но през десетилетията едно нещо е било константа – без значение какво се случва с Брук, тя ще излезе от другата страна по-силна от преди! 

В действителния живот Катрин Ланг надалеч не е толкоз дръзка като героинята си, а е отдадена напълно на огромното си семейство. Актрисата е горда майка на три деца от двата си брака. Нейните синове, Джереми Скот Снайдер (роден през 1990 г.) и Джулиан Ланг Снайдер (роден през 1992 г.) споделят, че имат доста мощна връзка с майка си. Друг неразлъчен член на фамилията на Катрин е нейната щерка Зоуи Катрина Д`Андреа, която я направи горда баба през 2018 година.

Активното наличие на Катрин в обществени медийни платформи като Twitter разрешава на почитателите да зърнат нейните скъпи моменти. В скорошни изявления тя показа приключенията си с щерка си Зоуи и внуците си, Зума и Рейн, предоставяйки стоплящ сърцето взор в сплотената и любяща динамичност на тяхното семейство.

Освен блестящата си актьорска кариера и сплотеното си семейство, Катрин Кели Ланг е горда собственичка на заведение, ситуирано в Бевърли Хилс, написа Actualno.com.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР