Убийството на журналиста Виктория Маринова е много брутално. Направено е

...
Убийството на журналиста Виктория Маринова е много брутално. Направено е
Коментари Харесай

Психиатър: Следите от убийството на Виктория Маринова са от психопат

Убийството на журналиста Виктория Маринова е доста брутално. Направено е по нечовечен метод, оставени са следи по психопатски жанр. Това съобщи психиатърът доктор Веселин Гелев пред Нова телевизия.

Психопатията е проблем на характера. Този човек може да е прочувствено студен, на моменти - раздразним и нападателен. Той непременно би трябвало да задоволи нагоните си - хранане, секс, оцеляване. Човекът осъзнава какво прави, само че не може да постави спирачка. Обезврежда жертвата умишлено, това го удовлетворява. По същия метод се случват всички битови произшествия, изясни психиатърът Гелев.

Когато човек извърши такова тежко закононарушение и стартира да осъзнава какво се е случило, той се пробва да замита следите. Никой не показва - " аз убих човек, движа се с кръв... " - в случай че го прави, значи не е той причинителят.

На 1000 психологично заболели, едвам 1-2 имат такива тежки престъпни действия. Тогава човек не се тормози от това, което е направил, тъй като е бил в друго положение.

Не се знае дали упрекнатият за убийството на Виктория е използвал опиати. Нападението е било инцидентно, счита експертът. Според него, арестуваният Северин Красимиров не е следил Виктория планувано.

По информация на Нова телевизия убийството е станало сред гориста околност и тенискортове край Дунава. Къщата, в която е живял, е на към 6-7 минути пешком от мястото на престъплението. Улица дели квартала от мястото на престъплението. В квартала няма камери. Не се знае какво е работил Северин в Германия. Той има някакви престъпни регистрации. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР