Убийството на Женския пазар в София е станало в резултат

...
Убийството на Женския пазар в София е станало в резултат
Коментари Харесай

Убийството на Женския пазар в София - заради скандал за врата

Убийството на Женския пазар в София е станало вследствие на битов скандал сред двама съседи за монтирането на врата в кулоар на блока. Това заяви в съвместен брифинг с МВР- Илияна Кирилова, шеф Софийска градска прокуратура. По думите на проверяващите, мъжете са имали разногласия през годините и през днешния ден се е стигнало до ескалация. 
Прочетете още
На място излиза наяве, че 41-годишен мъж е прострелян в главата от 62-годишен негов комшия.

" В случая е ставало въпрос за слагане на една междинна врата в постройката, като потърпевшият е извикал майстори, които да слагат вратата. Извършителят на действието не е бил склонен да се сложи тази врата “, посочи още Илияна Кирилова.

„ Сигналът за случая е получен към 12 часа през днешния ден. Незабавно са се отзовали полицейски екипи и екип на незабавна помощ. Пострадалият е откаран в Пирогов, където за жалост е умрял. Сформирани са неотложно екипи и се правят дейности по следствието, които са съсредоточени, както на местопроизшествието, по този начин и в жилището на арестувания причинител. Важно е да оповестя, че при идването на полицейските екипи е арестуван причинителя наоколо до мястото ”, съобщи Николай Станчев от Столична дирекция на вътрешните работи.

Той означи, че арестуваният не се е опитал да избяга. Разпитват се очевидци на закононарушението и съседи. Разследващите към момента прецизират какво е оръжието, с което е осъществено убийството. Знае се, че мъжете не са имали позволение за оръжие. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР