Убийството на бившия полицейски шеф Любо Иванов е извършено от

...
Убийството на бившия полицейски шеф Любо Иванов е извършено от
Коментари Харесай

Разследване на Lupa.bg: Полицаят Любо - убит срещу 20 000 евро?

Убийството на някогашния полицейски началник Любо Иванов е осъществено от топ експерт - уцелил го е 3 пъти в корема с револвер със заглушител. Мястото на стрелбата не е инцидентно – в двор на кооперация, където няма сложени камери. За поръчката убиецът е взел към 20 000 евро, това допуснаха пред Lupa.bg столични ченгета.



Любо Иванов е изпял значима информация, която е провалила огромна договорка на цигарен необут. С убийството се дава знак на хората, които стоят над служителя на реда, да бъдат послушни, с цел да не пострадат.

По непотвърдена информация с изключение на с цигари Любо Иванов се е занимавал и с проституция и опиати. В бизнеса с тютюн е бил на доста ниско равнище – ескортирал е камионите с контрабандна стока до Македония и други балкански страни. За това е вземал не повече от 1000 евро.

Тази заран към 9. 30 е подаден сигнал за прострелян мъж в двора на жилищна кооперация. Към мястото незабавно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

Медиците открили, че мъжът е с три прострелни рани в региона на корема. Той е умрял от кръвозагуба в колата за спешна помощ на път за ВМА.

Убитият мъж е 50-годишният Любо Иванов, някогашен чиновник в отдел Криминална полиция на Столична дирекция на вътрешните работи. Преди години е бил търсен с алена бюлетина на Интерпол за закононарушение, обвързвано с незаконни цигари.

Любо Иванов е бил и шеф на Криминална полиция в столичното 2-ро Районно. Уволнен е от системата преди повече от 10 години. Гравитирал е към емблематичните Къро и Анди.

Полицията към момента търси причинителя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР