Убийство от ревност е мотивът за тежкото криминално престъпление, което

...
Убийство от ревност е мотивът за тежкото криминално престъпление, което
Коментари Харесай

ПОДРОБНОСТИ: Убийството в Слънчев бряг е от ревност


Убийство от ревнивост е претекстът за тежкото престъпно закононарушение, което стана в петък вечер на крайбрежната алея в Слънчев бряг. 38 годишният Христо Димитров от Ловеч намушква с нож в сърцето 31- годишният Цветомир Якимов от Кюстендил, който почива в колата за спешна помощ на път за болничното заведение в Бургас, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

Свидетели описват, че и килърът и жертвата са работи на прилежащи павилиони в курорта, а враждата им за жена е ескалирала през последните дни. Тя също е работила наоколо.

Пред юристът си престъпно проявения мъж е декларирал, че се е страхувал за живота си и по тази причина си е купил нож. Съдът наложи на обвинявания за умишленото ликвидиране Христо Димитров най-тежка мярка „ задържане под стража. Обвинен е за съзнателно ликвидиране, за което законът планува от 10 до 20 години затвори. Предстои техническа експертиза на конфискуваните от региона на закононарушението записи от камери.

" Мотивът е любовни връзки с някакво момиче, която прераства в ревнивост. Момичето е имало другар първия, вторият също и е бил другар. Не е съзнателно, той е нямал изобщо желание да го убива, а просто да го сплаши ",заяви за БГНЕС юрист Георги Георгиев.

Прокуратурата изиска най-тежка мярка - задържане под стража. " Извършено е извънредно брутално ликвидиране с нож, непосредствено в сърцето. Обвинението е за съзнателно ликвидиране, за момента нямаме данни за по- тежка подготовка, само че по член 115 си е задоволително тежко ", сподели прокурор Ангел Георгиев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР