Убитият по особено жесток начин възрастен мъж от Айтос не

...
Убитият по особено жесток начин възрастен мъж от Айтос не
Коментари Харесай

Бедност и мизерия са сред причините за жестокото убийство в Айтос

Убитият по изключително нечовечен метод възрастен мъж от Айтос не е бил нападателен и не е създавал проблеми, свидетелстват хора от ромската махала, където на 2 февруари беше осъществено закононарушението.

Бедност и бедност може би са в дъното на това закононарушение, според жителите на ромската махала.

Поколението, което пораства, е безконтролно, без всякаква дисциплинираност, разяснява пред БТВ здравният посредник Мариана Зърбова.

По думите ѝ в квартала има доста младежи, които са отпаднали от учебно заведение.

„ Тръгват на работа дребни, изоставят учебното заведение. А и родителите не упорстват да вървят на учебно заведение, а да изкарват прехваната ”, добави тя.

Задържаните за убийството двама младежи постоянно са били пияни, както и в нощта на закононарушението.

Според прокуратурата 20-годишният Желязко Данчев и 16-годишният Ясен Стойчев са умъртвили 70-годишният клошар Асен Пуров с един нож, който са си разменяли. Двамата са нанесли на мъжа 32 прободни рани. Удряли са го и с юмруци по главата.

„ Може да се направи извод, че са работили за наслаждение, без никаква съответна и рационална причина ”, оповестиха от държавното обвиняване. „ Причиненото ликвидиране е извънредно брутално и садистично, неуважение на човешката персона и живота ”, показаха още от прокуратурата.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР