Убитият 35-годишен таксиметров шофьор оставя три малки момиченца сираци. В

...
Убитият 35-годишен таксиметров шофьор оставя три малки момиченца сираци. В
Коментари Харесай

Трагедия: Първа СНИМКА на таксиметровия шофьор, който бе убит жестоко в София, и семейството му

Убитият 35-годишен таксиметров водач оставя три дребни момиченца сираци. В мрежата беше споделен кадърот 34-ият му рожден ден.

На фотографията Христо Йорданов е прегърнал междинната си дъщеричка и театралничи дружно със брачната половинка си и другите им две деца.

Друг кадър, споделен в мрежата, демонстрира по какъв начин Христо прегръща бебе, което най-вероятно е третата му дъщеричка, която е на към годинка и няколко месеца. Той е изработен като колаж, на фона на таксиметров автомобил на компанията, в която Христо работеше.

Припомняме, че .

Има няколко версии за случая. До момента се знае, че до сбиването се е стигнало, тъй като и двамата водачи са влезнали в еднопосочна улица. Таксиметровият автомобиле бил в нарушаване.

По неофициална информация лидерът на интонации от таксиджията автомобиле потърсил обяснениеи го е попитал за какво е подхванал неразрешената маневра. От своя страна таксиметровият водач на висок звук му е дал отговор: „ Какъв си ти да ме питаш бе, момче? “.

В този миг двамата водачи излезли от колите си и почнали да си разменят удари с ръце. Свидетелка на екшъна станала приятелката на водача от сивата кола. В един миг таксиджията се обадил по телефона на брат си и повикал подкрепление. Минути по-късно на ул. „ Хъшове “ пристигнали няколко здрави мъже, които потърсили пояснение от 23-годишното момче.

По-късно пристигнала и полиция, която предотвратила рисковото разгръщане на разпрата.

За страдание 34-годишният водач на таксито умрял от породените му контузии.

Христо Йорданов оставя три дребни момиченца сираци.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР