Убитият 35-годишен таксиметров шофьор оставя три малки момиченца сираци. В

...
Убитият 35-годишен таксиметров шофьор оставя три малки момиченца сираци. В
Коментари Харесай

Вижте таксиджията, който бе пребит до смърт в София

Убитият 35-годишен таксиметров водач оставя три дребни момиченца сираци. В мрежата беше оповестен кадър от 34-ия му рожден ден. 

Убийството на бакшиша в столичния квартал " Разсадника " предизвика редица митинги в София. Младият мъж умря след побой, нанесен му след лека злополука. 

Има няколко версии за случая.  До момента се знае, че до сбиването се е стигнало, тъй като и двамата водачи са влезнали в еднопосочна улица. Таксиметровият автомобил е бил в нарушаване. 

По неофициална информация лидерът на интонации от таксиджията автомобил е потърсил обяснение и го е попитал за какво е подхванал неразрешената маневра. От своя страна таксиметровият водач на висок звук му е дал отговор: „ Какъв си ти да ме питаш бе, момче? “.

В този миг двамата водачи излезли от колите си и почнали да си разменят удари с ръце. Свидетелка на екшъна станала приятелката на водача от сивата кола. В един миг таксиджията се обадил по телефона на брат си и повикал подкрепление. Минути по-късно на ул. „ Хъшове “ пристигнали няколко здрави мъже, които потърсили пояснение от 23-годишното момче.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР