Убит жител в столицата на Тринидад и Тобаго Порт ъф

...
Убит жител в столицата на Тринидад и Тобаго Порт ъф
Коментари Харесай

Не пуснаха мъртвец на собственото му погребение

Убит гражданин в столицата на Тринидад и Тобаго Порт ъф Спейн не беше позволен до личното си заравяне, оповестява английският в. "Сън ", представен от Българска телеграфна агенция.

Двадесет и девет годишният Чу Луис и 54-годишният му татко Олдей Луис били убити вкъщи им на 15 ноември. Олдей бил заровен в гроб съгласно традициите. Но неговият наследник Че сътрудниците на погребалното бюро го били балсамирали в седнало състояние и го сложили на стол. Облечен в розово сако и бели панталони, покойникът бил пренесен на стола през цялата столица до църквата в близкия град Диего Мартин. Минувачите останали мощно сюрпризирани при типа на сюрреалистичното траурно шествие. Но когато тялото на Че трябвало да постъпи в църквата, стреснатите чиновници не го позволили в храма. Покойникът бил оставен да седи настрана. Някои от участниците в погребението не познали Че и го разкритикували, че е без маска. Те не забелязали, че мъжът не диша.

Собственикът на погребалното бюро, балсамирало Че, посочи, че всеки живот е самостоятелен и всяко заравяне е длъжно да бъде само по рода си. Самото семейство на мъртвеца нястоявало той да бъде положен върху стол. Покойникът бил държан три дни в седнало състояние, преди да бъде изнесен за траурното шествие. За необикновеното заравяне погребалната организация ще бъде санкционирана от управляващите с 6,8 хиляди локални $.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР