Убиецът от турнира по видеоигри във Флорида имал психично разстройство

...
Убиецът от турнира по видеоигри във Флорида имал психично разстройство
Коментари Харесай

Геймърът-убиец от Флорида е лежал в психиатрични болници

Убиецът от шампионата по видеоигри във Флорида имал психологично разстройство и два пъти е лежал в психиатрични лечебни заведения. 24-годишният Дейвид Кац умъртви двама и рани девет души. Някои от потърпевшите към момента са в болница.

 © Българска телеграфна агенция
Болезнено пристрастяване към компютрите. Такива били опасенията на майката на Дейвид Кац, още до момента в който той бил дете. Тя постоянно криела видеоигрите, само че с годините той от ден на ден почнал да избира виртуалния пред действителния свят. Дейвид постоянно не ходел на учебно заведение и се криел, с цел да играе. Поведение, което тормозило майка му, само че татко му твърдял, че признаците са пресилени, поради борбата са наставнически права при развода им.

Дейвид лежал няколко пъти в психиатрични лечебни заведения и вземал антидепресанти. Разследващите не загатват за другари и близки, а единствено за познати, които го разказват като " затворен човек, който съвсем в никакъв случай не говорел ".

На шампионата във Флорида Дейвид не стрелял безредно. Провокиран от загубата си, той се прецелил в съперниците си. Ранил смъртоносно 22-годишния Илайджа Клейтън, който взел участие в надпреварата, с цел да завоюва пари за лицей. И 28-годишният Тейлър Робъртсън - той се състезавал, с цел да завоюва пари за младото си семейство.
 Две жертви на пукотевица по време на шампионат за видеоигри във Флорида Две жертви на пукотевица по време на шампионат за видеоигри във Флорида
Две жертви на пукотевица по време на шампионат за видеоигри в aмериканския щат Флорида. Нападателят се е самоубил. Ранени са 11 души. Мотивите на стрелеца с...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР