Убиецът, който отне живота на Милен Цветков, помните ли го?

...
Убиецът, който отне живота на Милен Цветков, помните ли го?
Коментари Харесай

Във Франция: отнемане на книжката при шофиране под въздействието на наркотици

Убиецът, който лиши живота на Милен Цветков, помните ли го? Чували ли сте нещо за него скоро? Кога ще бъде наказан? Това са все риторични въпроси, а на съответни въпроси по тематиката неотдавна един някогашен началник на пътна полиция отговори, че били съкратени хората, които се занимавали с предварителна защита: ходели по учебни заведения и детски градини (ти да видиш), разяснявайки въпроси за пътната безопасност…

Това безусловно отговори някогашен огромен началник на въпрос „ по какъв начин да спрем войната по пътищата ”. А знаете ли по какъв начин дават отговор на подобен въпрос в Румъния?, съгласно който отговорните за гибел на пътя след приложимост на алкохол или дрога да бъдат осъждани на пожизнен затвор!

Във Франция ограниченията за пътната сигурност са фрапантни. Наскоро станах очевидец по какъв начин мой сътрудник бе санкциониран съществено и получи възбрана да кара 4 месеца в страната, тъй като бе превишил скоростта с 60 км/ч.

Преди дни артистът Пиер Палмаде провокира тежък пътен случай след шофиране под влияние на опиати. В него бременна жена изгуби бебето си, а двама мъже пострадаха тежко. Този случай бе посочен от Джералд Дарманин, Министър на вътрешните работа на Франция, който в неделя даде изявление и сподели, че ще предложи лишаване на книжката при определяне, че лидерът е карал под въздействието на опиати.

Той ще желае да бъдат отнемани всички 12 контролни точки при сходно нарушаване.

Още по тематиката четете на автомобилния уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР