Убиецът Георги Семерджиев е бил покровителстван лично от новия шеф

...
Убиецът Георги Семерджиев е бил покровителстван лично от новия шеф
Коментари Харесай

Шефът на КАТ Тенчо Тенев опънал чадър над убиеца Семерджиев

Убиецът Георги Семерджиев е бил покровителстван персонално от новия началник на КАТ Тенчо Тенев. Той му е съдействал да получи брошура по втория метод, откакто тя ме у отнета за куп нарушавания на пътя, научи извънредно Lupa.bg от чудесно осведомени източници.



Заради огромния публичен отзив по случая със Семерджиев най-вероятно Тенчо Тенев ще бъде уволнен. Това няма да бъде първото премахване на столичния началник на КАТ.

Тенчо Тенев бе арестуван предходната година и упрекнат в непозволено подписани контракти за подаяние на стойност над 10 000 лева, с компании за съоръжение на полицията с видеокамери и консумативи и поддръжка за служебните коли. В дома на полицейския началник бяха открити и 554 разнообразни муниции без съответно позволение. С следствието на Тенев са натоварени шестима следователи от окръжната следствена работа на Пловдив.

Година по-късно Софийският областен съд анулира заповедта за задържане до 24 часа на Тенчо Тенев. През октомври м.г. Тенев бе върнат отпред на столичната Пътна полиция, чийто началник бе от 2014 до 2019 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР