Убедеността на значителна част от обществеността, че специалната военна операция

...
Убедеността на значителна част от обществеността, че специалната военна операция
Коментари Харесай

В Полша развенчаха мита за изолацията на Русия

Убедеността на забележителна част от обществеността, че специфичната военна интервенция в Украйна е довела до " изолацията " на Русия, не подхожда на действителността, написа полският публицист Лукаш Варжеха за изданието FPG24.

Според него неотдавнашната среща на алианса БРИКС в Йоханесбург, където бе обявено на още редица страни, демонстрира доколко сходни изказвания са операция, " или по-точно, че са просто неистина ".

„ Русия, несъмнено, беше изолирана – само че единствено от Запада, разбиран в необятния смисъл като множеството европейски страни, Съединени американски щати, Канада, Австралия, Япония и Южна Корея. Но това не е огромна част от света ", разяснява създателят.

Той прибавя, че за по-голямата част от незападните страни няма аргументи да заемат ясна позиция в спора, който в действителност е спор сред Съединени американски щати и Русия " или може би даже в по-голямастепен " сред Съединени американски щати и КНР.

Варджеха също по този начин показва, че силата на един или различен блок е освен брутният вътрешен артикул, само че и взаимовръзката на другите браншове на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР