Убедени сме, че всички заедно ще сме гарант за спазване

...
Убедени сме, че всички заедно ще сме гарант за спазване
Коментари Харесай

Георги Манолов благодари на съгражданите си и открито застана зад кандидат-кмета на Несебър Иван Дашев

Убедени сме, че всички дружно ще сме поръчител за съблюдаване правилата на положителното ръководство - досегаемост, бистрота и правдивост

Уважаеми съграждани, 

желая от мое име и от името на претендентите за общински съветници от ССД да  благодаря на всички, които в предизборната акция бяхте с нас и повярвахте на нашите хрумвания и планове за бъдещето на нашата община и ни  гласувахте доверие. Сред вас намерихме хората, които ни  вдъхновиха и  прекарвайки  доста време с вас трансформираха живота ни, тъй като  днес никой от нас не е съумял в живота самичък. Благодаря на екипа, който бе постоянно до мен, и сътрудниците ми претенденти за общински съветници от листата на ССД. Не се отхвърляйте от фантазиите си и правете на драго сърце това,  което можете. Светът има потребност от всички вас!

Искам да благодаря и на всички поданици на нашата община, които с мъдрост  упражниха конституционното си право на глас и по неоспорим метод демонстрираха, че желаят още време за размисъл, с цел да изберат кмет на община Несебър.

Вярвам, че след години на разделяне обществото ни от ден на ден осъзнава потребността от единство. Процесът няма да е елементарен, ще срещне съпротивата на сили, които се хранят от разделянето, само че, уверен съм, че мъдростта ще победи, тъй като изгодата от това ще е за всички нас – жителите на община Несебър. Съобразявайки се изцяло с това и след поетия явен ангажимент и обществено написано кардинално съглашение за отношението към локалните хора, метод на работа и ръководство на Община Несебър, ние намерено заставаме зад кандидатурата за кмет на Иван Дашев. Убедени сме, че всички дружно ще сме поръчител за съблюдаване правилата на положителното ръководство, а точно - досегаемост, бистрота и правдивост.

За мене бе голяма  чест да учавствам в конкуренцията за кмет на най-прекрасната община-Несебър. Благодаря ви!
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР