U.S. Звездата на женския национален отбор по футбол Корбин Алберт

...
U.S. Звездата на женския национален отбор по футбол Корбин Алберт
Коментари Харесай

Корбин Алберт от USWNT беше освиркван по време на игра след противоречиви публикации в социалните медии

U.S. Звездата на женския народен тим по футбол Корбин Алберт беше освирквана по време на успеха на SheBelieves Cup срещу Япония в събота.

Алберт влезе в мача на Mercedes-Benz Stadium в 78-ата минута на мача. Когато представителят на PA загатна името на Албърт, се чуха освирквания на стадиона на Атланта Фалкънс.

Тя влезе в мача, откакто Линдзи Хоран даде преднина на Съединени американски щати с 2-1 от дузпа. Съединени американски щати завоюваха мача с този резултат.

Очевидната неприязън към Албърт пристигна, откакто тя предизвика реакция с изявления в обществените медии за общността на LGBTQ+. Според The ​​Athletic, едно видео в TikTok, което тя разгласява наново, включва проповед, в която се споделя, че да си гей и да се „ чувстваш транссексуален “ е неправилно.

Според отчета друга появила се екранна фотография демонстрира, че Алберт харесва обява в Instagram, осмиваща травмата на Меган Рапино, съпроводена от изказването „ Бог си отделя време, с цел да прави чудеса, с цел да подсигурява, че Меган Рапино си нав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР