У чител по информационни технологии, който мъртвопиян заплашвал ученици и

...
У чител по информационни технологии, който мъртвопиян заплашвал ученици и
Коментари Харесай

Наказаха учител, пиян завел учениците си на стриптийз

У чител по осведомителни технологии, който мъртвопиян заплашвал възпитаници и по-късно ги водил в стриптийз клуб, беше осъден с отнемане от училищен права за три години, оповестява Би Би Си.

Събитията станали по време на ученическа екскурзия в Коста Рика. Тогава преподавателят от частното учебно заведение в Лонгбридж в Северна Англия, се напил и по-късно направил редица несъответстващи действия.

Ричард Глен твърди, че бил толкоз пийнал, че няма никакви мемоари от станалото.

Таксата за учебното заведение, където преподава, е 4 850 паунда (близо 11 хиляди лева.) на период. Глен бил един от учителите, които трябвало да водят екскурзията с 16-18 годишни възпитаници в Коста Рика.

Там той пил дружно с учениците. Държал се нападателно с тях, като даже заплашил едно от децата с ликвидиране. След като се скарал на момче, го целунал по главата и му споделил: „ Всичко с теб е наред”. После завел децата на стриптийз клуб. Държал се нападателно с жена, която се пробвала да му помогне да се прибере. Съблякъл се гол пред жена в хотелска стая.

Според дисциплинарната комисия Глен нямал в действителност желание да нарани или полово да злоупотреби с някого. Въпреки това сложил децата в рискови обстановки и държанието му било недопустимо и непрофесионално.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Ловец се оплаква на жена си: - Отивам аз на лов, ходя из гората и виждам отсреща лисица! Вдигам пушката и бам - гръмвам я!… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте къде най-вече хора желаят имунизация " Дори и да има единствено 0,1 % късмет от световно злополучие, за какво да се излагаме на подобен риск? Това е полуда! ", показва милиардерътДо ескалация се стигна откакто се включиха и група от към 300 ортодоксални евреиПреди това трима чиновници на съветското посолство в Полша бяха оповестени за личност нон гратаКакво демонстрират резултатите от новото изследванеВижте препоръките на специалиста по дрескод Герхард Елфърс за мъжките чорапиВсички гъби са способни да понижат риска от онкологични заболяванияСмъртта й е огромна загуба за изкуствотоТя се среща по Средиземноморието и Южна ЕвропаУчастие в сантименталния формат не престават Тина и СтанимирСоциалната мрежа приготвя нови промени за новинарския потокОткъде е тръгнала традицията и за какво точно то се е трансформирало в знак на великденската софра " Един от най-големите случаи на машинация в страната ", пишат турските изданияТой е пети по ред за заместничество на английския престолПрокуратурата стартира разследванеГлавният държавен здравен контрольор изясни за високата смъртност в БългарияОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР