Тялото на спортния директор на елитния Хатайспор - Танер Савут,

...
Тялото на спортния директор на елитния Хатайспор - Танер Савут,
Коментари Харесай

Нова трагедия в Хатайспор: спортният директор също е открит мъртъв

Тялото на спортния шеф на елитния Хатайспор - Танер Савут, беше открито във вторник повече от две седмици след опустошителните трусове в Турция и Сирия, при които починаха повече от 47 000 души. Той беше в неопределеност от 6 февруари. Тялото му е намерено покрай мястото, където предходната седмица беше немерен мъртъв и ганайският футболист Кристиан Атсу от същия клуб.
 Намериха Кристиан Атсу, за жалост мъртъв Намериха Кристиан Атсу, за жалост мъртъв
„ Изпитваме дълбока тъга от загубата на нашия състезателен шеф Танер Савут. Няма да те забравим, учителю Танер. Почивай в парадайса. Винаги си в сърцата ни “, написаха от Хатайспор в Twitter. От Турската футболна федерация и от най-хубавите тимове в локалния хайлайф, в това число Галатасарай и Фенербахче, също излязоха със съболезнования в памет на Савут.

Той е бил под руините на първокласната жилищна постройка " Ronesans Residence ", издигната през 2013 година, която след трусовете от 6 февруари насам се трансформира в знак на неприятните строителни практики в Турция, които доста хора упрекват за хилядите смъртни случаи при земетресенията този месец.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР