Тялото на председателя на Районния съд в Царево Мария Москова

...
Тялото на председателя на Районния съд в Царево Мария Москова
Коментари Харесай

Изплува тялото на председателя на Районния съд в Царево Мария Москова

Тялото на ръководителя на Районния съд в Царево Мария Москова изплува наоколо до пристанището в морския град, заяви Флагман.бг. Така доказаните жертви на бедствието до този миг са три – на арбитър Мария Москова и на двама мъже. Телата им са извадени на брега.

Първият изплува през вчерашния ден вечерта и той е на 64-годишен строителен служащ от Смолян, който живеел в морския град от много време. Той е бил нает на работа в новостроящата се вила на арбитър Москова в кв. Василико. Двете дами са били в Нисана, отвеян в морето покрай крайбрежната алея в кв. Василико. Няма доказателства служащият да е бил в колата и да е опитвал да се изтегля дружно с тях.

Другото тяло на мъж бе засечено към 07:30 ч. с дрон в морето и бе извадено малко по-късно. Дронът на Флагман.бг регистрира, че той е с черна тениска Адидас, гологлав, на не повече от 50-годишна възраст, добре комплициран. Той не е разпознат и все още.

Все още няма диря обаче от дъщерята на арбитър Москова – доктор Даниела Йорданова. Задръстването по пътя от к-г Нестинарка към Царево и основния път за Бургас е километрично. Над 1500 туристи със лични коли са блокирани в този регион.

За трагичната гибел на арбитър Москова заяви и министърът на правораздаването Атанас Славов.

С голямо огорчение разбрах, че една от жертвите на стихията в Царево е ръководителят на Районния съд в Царево арбитър Мария Москова, която отдаде целия си живот на магистратската специалност, написа министърът на правораздаването Атанас Славов във фейсбук.

" Искам да изразя своите най-дълбоки съболезнования на роднините и околните ѝ, както и на роднините и околните на останалите жертви на това безпощадно злополучие! Случилото се в Царево за следващ път ни сподели какъв брой нежен е човешкият живот и какъв брой безпомощни сме пред силата на природата. Моля се за хората на Царево в тяхната битка за възобновяване на естествения си живот! ", показва министър Славов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР