Тялото на издирваната жена Кети и семейният автомобил БМВ Х5

...
Тялото на издирваната жена Кети и семейният автомобил БМВ Х5
Коментари Харесай

Съсед от Нови Искър твърди, че било открито тялото на издирваната жена. МВР отрича

Тялото на търсената жена Кети и фамилният автомобил БМВ Х5 са открити, описа очевидец на мястото на убийството в Нови Искър.

Според Йордан Георгиев джипът е открит в борова гора наоколо. По думите му Кети е открита с огнестрелна рана до колата.

„ Снощи след 10 ч. споделиха, че първо са разкрили колата, само че Кети я нямало. После я намерили в гората, също простреляна в главата ”, твърди съседът.

От Министерство на вътрешните работи отхвърлиха пред БТВ това да е по този начин.

Мъжът е участвал и на огледа на къщата, в която са били убити петимата души.

По думите му първо проверяващите влезнали в кухнята, където разкрили гилзи и следи от кръв по пода. Вратата към прилежащата стая била заключена и се наложило проверяващите да влязат въпреки това.

Именно в прилежащата стая те разкрили убитите мъж, сина му и старата жена.

Нито един от петимата убити в Нови Искър не е имал престъпно минало, осведоми БТВ. Предстои проверяващите да стартират втори оглед на мястото на престъплението.

Според локалните хора не родственик на убитите е подал първичния сигнал в полицията, а съседски деца. Жители на Нови Искър настояват, че деца от квартала влезнали в къщата на 2 януари, с цел да търсят своите другари и по този начин попаднали на труповете.

Семейството е живяло в къщата в Нови Искър от година и половина, откакто се преместили от София. Убитото момиче и нейният другар са учели в локалното учебно заведение.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР