Тялото е невероятен механизъм. В него по време на сън

...
Тялото е невероятен механизъм. В него по време на сън
Коментари Харесай

Имате проблеми със съня и се събуждате в точно определен час? Това означава, че...

Тялото е необикновен механизъм. В него по време на сън се появяват доста химически реакции и промени, доста от които са свързани с нещата, които вършим денем.

Ако не можете да заспите, това е същинската причина за положението на тялото ви.

Ако се събуждате сред 23:00 и 1:00 часа
Това време е обвързвано с жлъчния канал. Тялото разгражда мазнините, които сте приели в тялото си денем. Събуждането по това време значи, че е време да измененията диетата. Също по този начин, пробуждането по това време може също по този начин да значи, че държите отрицателни страсти в себе си, последвани от яд към себе си или към другите. Вашите, или грешките на другите ви държат будни.

И това е забавно - Защо е здравословно да се спи на пода? - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Ако се събуждате сред 1:00 часа И 3:00 часа
През това време тялото освежава черния дроб, който е почистващото средство на тялото ни. Събуждането в тези часове може да значи, че имате прекомерна функционалност върху черния дроб и заради това се усилва. Вашето тяло ви предизвестява да измененията диетата си и да намалите алкохола. Също по този начин, събуждането през това време е обвързвано с негативни страсти като яд, виновност, което прави мъчно да се отпуснете.

Ако се събуждате сред 03:00 и 05:00 часа
Тази част на деня се свързва с белите дробове, които съдържат О2, тъй че тялото се приготвя за нов ден. По това време дробовете се почистват. Ако се събуждате сред три и пет през нощта, това може да е знак, че белите дробове са претрупани със нечист въздух или цигари, само че и от тежка храна. Също по този начин пробуждане по това време е обвързвано с възприятие на горест и страдание, когато може би ви се е случило нещо отрицателно или сте в меланхолия, която не сте съумели изцяло да приемете.

Ако се събуждате сред 5:00 и 7:00 сутринта
Този път се свързва с дебелото черво, което след то се почиства и възобновява. Този развой е доста значим за целия организъм, а пробуждане през това време може да значи, че тялото е обезводнено и че му липсва вода. Когато става въпрос за страсти, пробуждане в 5 и 7 сутринта е обвързвано нетърпимостта, празнотата и несигурността. Също по този начин, това може да значи, че в живота ви следва смяна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР