Тяхната родина е швейцарската сметка. И каквото и да смятат

...
Тяхната родина е швейцарската сметка. И каквото и да смятат
Коментари Харесай

Навални: Русия върви към разпад, родина на безумните дядовци е швейцарската сметка

Тяхната татковина е швейцарската сметка. И каквото и да считат за национализъм - това е мит. И това е гигантската опасност за нас. Какво би трябвало да се прави е ясно в последна сметка. Дългът на всеки човек в този момент е да се бори с войната, сподели пред съда през днешния ден Алексей Навални.

Яростният критик на Кремъл Навални към този момент излежава присъда от две и половина години в затвор източно от Москва. Той бе приет за отговорен в нарушение на условията на условна присъда по дело за машинация, което по думите му е политически стимулирано.

"... Ненавиждам властта ви и ненавиждам правосъдната ви система. Защото е невероятно да не се презира. Не ви ли е унизително, да се представяте за съдии и прокурори, а в последна сметка става дума за това, че вие предавате това, което са ви споделили по телефона? Много бих дал да мога да прочета мислите Ви, Ваша чест. Защо смятате, че тази безотговорност е безконечна?

Ако смятате, че ще се изплаша или че вие ще изплашите всички, като прелестната Марина Овсянникова, която освен се появи (изненадващо по време на новините на ОРТ), само че беше записала и видео, с което ни сподели основното - действайте.

Казано е: славата божия принадлежи на миротворците. Много по-добре е да бъдеш свободен божи човек в сравнение с путински прислужник, който дяволите ще го изпържат в пъкъла. ", сподели още Навални.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР