Тя трябва да се справя с лечението на различни заболявания,

...
Тя трябва да се справя с лечението на различни заболявания,
Коментари Харесай

Събуждат се и от кревата на компютъра – да ударят гадните лекари

Тя би трябвало да се оправя с лекуването на разнообразни болести, само че най-трудно е работата с пациенти с Covid-19. Понякога се постанова да звъня на защитата, с цел да се оправя с избухлив пациент. Някои хора са уверени, че Covid-19 не съществува и че лекарите просто са съучастници в някакъв международен скрит план, който да ги направи неработоспособни. В Съединени американски щати и доста други страни, в случай че имате признаци на ковид, можете да се върнете на работа единствено в случай че имате негативен тест за Covid-19.

Наташа и нейни сътрудници се стараят да оповестяват на пациентите си вест за позитивен тест внимателно, с цел да не ги изплашат. Има обаче някои, които реагират доста остро: „ Как смееш, не е правилно, за какво ни го причиняваш?! “

Подобни са разказите на лекари от други страни. За нахлуване или физическа кавга обаче се оповестява в единични случаи в Централната африканска република и Венецуела. При това не става дма за заболяване от коронавирус, а за напълно други обстановки.

Странно, не извънредно, е, че към нас се насочва експанзия освен от обособени пациенти, които са срещу имунизациите, само че и от сътрудници. Това е напряко неуместно! Струва ми се, че има насъбрано напрежение през годините по разнообразни мотиви, което през днешния ден избива през полемиката за имунизирането, - споделя пред Фрог нюз доктор Иван Колчев от известна столична болница. Имам възприятието че някои хора се разсънват и от леглото отиват право на компютъра, с цел да напишат първите си закани и „ разобличения “ на международния скрит план. Наистина има неизяснени неща, науката още не е задоволително безапелационна, само че приказваме за ново заболяване, - счита още доктор Колчев.

Според неправителствената организация „ Лекари без граници “ въпреки и редки, нападателните дейности и закани против медици са знак за проблеми в обществата. През последните години организацията е мощно разтревожена от случаите на набези против медицински лица в България.

***

Венцислав Ангелов, прочут като Венци Чикагото, атакува персонален доктор в Ново село

От видео, излъчено онлайн във фейсбук излиза наяве, че повода е сложена ваксина, след която, по думите на Ангелов, имало трагични последствия, съобщи Българска национална телевизия.

Вижда се плевел спор, оцапан с кръв доктор и Ангелов, който е превързван от здравна сестра. На последните избори Венцислав Ангелов беше претендент за президент, само че ЦИК не го позволи до присъединяване поради проблеми в документите.

В здравната работа в 10:30 сутринта Венцислав Ангелов и брачната половинка на умрял имунизиран човек от селото са влезнали в кабинета на доктор Ивайло Иванов. Потърсили му сметка за какво, съгласно тях, той е задължил въпросния мъж да се имунизира с " Янсен ", и споделил ли е докторът, че мъжът не би трябвало да се имунизира с нея, в случай че има сърдечни проблеми.

По време на разногласието докторът бута телефона, с който Ангелов снима и стартира блъскане, а в края се вижда кръв по доктора. Кръвта евентуално е от Венцислав Ангелов, който е превързван от здравна сестра. Въпреки думите на Ангелов, хората от селото споделят, че доктор Иванов не е задължавал никого да се имунизира и всички го разказват като добър експерт, който постоянно оказва помощ на хората.

dunavmost.com

Венцислав Атанасов Ангелов, с прякор Чикагото, е прочут около скандални случаи, свързани с името му. Разследван и съден за трафик на опиати. Кандидатирал се за президент и прочие

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР