Тя се появи като глътка свеж въздух на българската музикална

...
Тя се появи като глътка свеж въздух на българската музикална
Коментари Харесай

5 неща, които не знаете за фурията Керана от Като две капки вода

Тя се появи като глътка пресен въздух на българската музикална сцена преди няколко години дружно с групата  " Керана и космонавтите ". Бързо съумя да болести публиката с мощния си глас, всепомитащата ѝ сила и песните - от време на време лирични, от време на време щури и постоянно вълнуващи. Името ѝ e Юлия Йорданова, макар че по-вероятно я познавате като Керана - артистичен псевдоним, въодушевен от нейната прабаба. 

В сезон 11 на " Като две капки вода " няколко пъти я виждаме да взривява сцената и да демонстрира по какъв начин се основава страст в публиката. За Керана предаването за имитации е същинско предизвикателство - нещо ново и непознато, което я изважда от зоната ѝ на комфорт. 

Вижте в галерията какво признава певицата за присъединяване си в " Като две капки вода " и научете още непознати обстоятелства за нея:
 5 неща, които не знаете за фурията Керана от  5 неща, които не знаете за фурията Керана от  5 неща, които не знаете за фурията Керана от  5 неща, които не знаете за фурията Керана от
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР