Тя променя здравната система отвътре като променя хората в нея.

...
Тя променя здравната система отвътре като променя хората в нея.
Коментари Харесай

Катерина Костадинова - жената, която се опитва да излекува здравната система отвътре

Тя трансформира здравната система от вътрешната страна като трансформира хората в нея. Катерина Костадинова е един от хората, които поемат първата КОВИД вълна като парамедик в централна реанимация в „ Пирогов ", а през днешния ден прави безвъзмездни курсове за кандидат-студенти по медицина.

" Има случаи, в които човек, с цел да реализира нещо, не стъпва върху импулси като обич и наслада, а като яд и засегнатост. Тези страсти също могат да бъдат трамплин, с цел да се случат неща в живота ни. Много скъпа дарба е отрицателните страсти човек да успее да трансформира в нещо съзидателно ", счита тя.

Споделя, че се пробва да основава в допълнение образователно наличие за интересуващите се от медицинските науки. А първият план е за курсове по химия и биология за кандидат-студенти. Те са безвъзмездни с помощта на програмата на Nova Broadcasting Group - ПРОМЯНАТА.

Ориентира се към здравната система на по-късен стадий от живота си - откакто майка й и брат й си отиват от инфаркт. " Отне ми години да се съвзема от загубата. Усещането за изтощение провокира най-вече яд. Това, че околните ти са страдали, а ти не си съумял да направиш нищо. Усещах предпочитание това в никакъв случай да не се случва в живота ми - да съм безсилна когато мой непосредствен страда. Така започнах да се занимавам с медицински науки ", споделя Катя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР