Тя изчезна от медийното пространство след огромната издънка в Маскираният

...
Тя изчезна от медийното пространство след огромната издънка в Маскираният
Коментари Харесай

Лора Караджова с пълна промяна след издънката в Маскираният певец

Тя изчезна от медийното пространство след голямата издънка в " Маскираният артист ", напомня Hotnews.bg. През 2021 година тя не можа да върже две фрази на сцената и даже на елементарен въпрос като дали звездният й татко е знаел, че тя взе участие в " Маскираният артист ", Караджова изглеждаше очевидно объркана. Щерката на Данчо Караджов обаче очевидно се зарадва, когато видя подаръка-бутилка просеко и възкликна: “Слава богу “. Зрителите бяха безапелационни, че тя е или пияна или дрогирана, или и двете.

Сега феновете ще видят една нова Лора – по-спокойна, по-мъдра и зряла, чието всекидневие е обвързвано главно с грижите за децата. Певицата има щерка Алиса – на 9 години, и наследник Матео – на 3, които обожава. Въпреки че ролята ѝ на майка ѝ е най-любима сега, тя ще признае, че музиката продължава да заема значимо място в душата ѝ и към този момент работи по нови планове. За първи път Меги и Нели ще покажат обичания мъж на Лора – Марсел . Двамата се срещат преди 10 години около общото им занимание – сноуборда, а от 6 години са дружно – влюбени и доста щастливи. Преди 3 години се ражда техният наследник Матео. От предходната си връзка Лора има щерка Алиса, която приема Марсел като собствен татко.
Реклама
„ От самото начало усетихме, че сме един за различен. Сгодени сме вербално, само че към този момент не мислим за брак. Бих желал да остареем дружно “, ще показа обичаният на певицата. Тя пък ще признае, че откакто е останала сама с първото си дете, е мислела, че мъчно ще откри още веднъж любовта, само че сега е доста щастлива и признателна за всичко, което има.

В „ Търси се “ феновете ще видят за първи път и самите Алиса и Матео , които ще опишат каква е Лора като майка. Родителите на певицата – огромният Данчо Караджов и майка ѝ Марияна – ще опишат за смяната ѝ през годините. Когато им споделя, че е бременна за повторно, двамата са доста сюрпризирани, тъй като не са го очаквали, само че в този момент обожават дребния Матео.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР