Тя е модна икона и обича да провокира с визията

...
Тя е модна икона и обича да провокира с визията
Коментари Харесай

Ким се разходи полугола из Париж

Тя е фешън икона и обича да предизвика с визията си. И не щеш ли Ким Кардашян не разочарова и този път, като събра очите на минувачи, пременена в транспарантен костюм в леопардов принт. Хубавицата не остави нищо на въображението със стайлинга си, който бе от материя на чорапогащник и я покриваше до врата.

Костюмът ѝ бе в скотски принт и предполагаше липса на долни дрехи. Гърдите и интимните ѝ елементи бяха покрити с по-плътна материя. За да не измръзне, Кардашян въпреки всичко си бе взела палто и шапка.

38-годишната звезда за повторно посещава града след обира, който претърпя през 2016 година Тогава трима маскирани мъже нахлуха в дома ѝ и я заплашиха с револвер в главата, като си потеглиха с бижута за над 10 млн. евро. Брюнетката бе в цялостен потрес и незабавно събра децата си и се прибра в Съединени американски щати.

Тя се осмели да посети френската столица едвам предходната година през юни, когато бе ВИП-гост на Седмицата на модата в Париж.

„ Имам толкоз доста специфични мемоари в Париж. Надявам се това пътешестване да се запълни със още специфични мемоари, с цел да си напомня магическите неща, които накараха мен и Кание да се влюбим в града преди време “, разяснява в личното си риалити шоу тогава Ким.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР