Тя е гореща, секси, красива и много талантлива - все

...
Тя е гореща, секси, красива и много талантлива - все
Коментари Харесай

Само на 19, но изкушава напълно гола: Най-новата звезда на фолка с обещаващо начало

Тя е гореща, секси, красива и доста надарена - все думи, които разказват прелестно най-новата фолк звезда. Само на 19 години, само че към този момент с първи независим триумф, младата Симона, провокира вълна от мнения с дебютното си парче " Момиче от лед ", поради провокативния клип, в който е гола, прикриваща тялото си с ръце.

Много от  почитателите харесаха гласа и осъществяването на червенокосата красавица, само че пък я заляха с рецензии поради голотата, която демонстрира още в първия си клип. Само в първия ден " Момиче от лед " събра над 300 000 гледания и се подреди преди всичко в най-бързо набиращите известност видеоклипове в българския YouTube.

Виж още:

Симона е част от компанията на Галин, който се изявява и като продуцент на най-хитовите млади реализатори в жанра в последно време. Не може да се отхвърли, че младите звезди в компанията на Галин са все по-харесвани, изключително измежду младата публика, натрупат милиони гледания и дишат във врата на огромните имена като Преслава, Галена и Емилия.

В Инстаграм 19-годишната Симона към този момент има хиляди почитатели (30 хил.), които радва непрекъснато с нови фотоси. Говори се, че Мони, както ѝ споделят по-близките, е доста надарена изпълнителка, а ние сме сигурни в това, тъй като всички артисти, продуцирани от Галин, могат да пеят отлично. Макар и доста млада, Симона знае, че желае да бъде музикална звезда и следва тази своя фантазия от дълго време. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/simona_alphamusic/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР