Тя е едва 28 годишна, но зад гърба си има

...
Тя е едва 28 годишна, но зад гърба си има
Коментари Харесай

Аиша Къри – тайната на успеха

Тя е едвам 28 годишна, само че зад тила си има забележителна кариера на майка, обичана и работещо момиче. Това е Аиша Къри, брачната половинка на звездата на NBA Стеф Къри.

Аиша има над 5.4 милиона почитатели в Instagram, личен блог, издаде кулинарна книга, която се трансформира в бестселър, сътвори личен бранд, откри ресторант, стартира бизнес с храна за у дома по избрани рецепти- Homemade, има и своя марка кухненски принадлежности. Популярността й я прави и първото рекламно лице на CoverGirl, което не е обвързвано с модата и кино промишлеността.

Тази шеметна кариера на Аиша я трансформира и в една от звездите на кулинарния ефирен канал Food Network. Нейното шоу " Домашната кухня на Аиша " се радва на огромен триумф в Съединени американски щати. От този четвъртък стартира излъчването му и на български език по Food Network.

Коя е Ашша Къри?



Зеленооката хубавица има забавно родословие. За себе си споделя:

Родителите на майка ми са от Ямайка и Китай. Баща ми е правоприемник на полякиня и афроамериканец. Аз съм много комплицирана композиция. Прякорът ми в гимназията беше Обидинените народи / United Nations/.Това ми харесваше. Трудно е да се дефинира каква съм, изключително с моите зелени очи. "

Една от тайните за триумфа на Аиша е домашният уют и любовта в фамилията, които двамата със Стеф основават и изповядват като висша полезност.Маркус Томпсън, биограф на звездата на NBA, споделя, че Стеф Къри надали щеше да е това, което е без Аиша. Той доста я почита за метода, по който тя съумява да сътвори уюта на дома и да го защищити от пороците и славата от това да бъдеш звездата Къри. Двамата се срещат в черква в Лос Анджелис , са едвам на 15.

А при започване на февруари двойката публично разгласи, че чака третата си рожба.

Медийният интерес към Аиша е голям. Тя е посетител в най-популярните телевизионни излъчвания като „ Добро утро,Америка ", материали за нея излизат на страниците на Food and Wine, Vogue, InStyle,Time и Vanity Fair. Ето какво можем да научим за Аиша от отговорите й пред медиите:

Какво се промени в връзките ви и метода на живот откакто попаднахте в светлините на прожекторите?

Разбира се, че стна друг.Трябваше повече да балансираме и да съгласуваме графиците ни. Но всяко семейство поставя старания, с цел да поддържа брака си и да развива връзките си. Най-важното е, че се оправяме. Независимо какъв брой сме изтощени или какъв брой задания предстоят, намираме време да сме дружно - единствено ние двамата. Мисля, че това е тайната на положителните ни връзки.

Как наподобява една вечер в дома ви?

Вечер в къщи значи игра с децата, подготвяне на вечерята, чаша вино и опит да гледаме някой филм. Последното съвсем в никакъв случай не се получава. Исках да прозвучи по- забавно, само че това ни харесва да вършим.



Ти взривяваш обществените медии със фотосите и статусите си. Много от почитателите ти са мъже. Какъв съвет би им дала? Как да привлекат вниманието на дамите?



Никога не съм направила нещо особено, с цел да привлека вниманието върху себе си. Дори когато видя фотосите си в списание си мисля „ Аз имам две деца, аз съм майка. Споделям моето схващане за живота, само че желая всеки да има свое. "

Ако би трябвало да дам съвет на мъжете, бих споделила - говорете с вашата избранница колкото можете повече, бъдете почтен, не играйте игри.

На въпрос на списание Glamour дали се е чувствала красива като дете, Аиша самоуверено отгваря:

Бях доста ниска, имах разстояние сред зъбите и акне, с което дълго се борих. Но бях уверена и се усещах добре. Истински красива се почувствах когато станах майка. Майчинството разхубавява.

Какво най-вече обичаш да готвиш за Стеф и децата? И кои са обичаните им ястия?



Радвам се, че въпросите са два, тъй като желанията са разнообразни. Аз обичам да сготвям стек за фамилията ми. Приготвям го апетитен и няма да повярваш, само че постоянно ми се получава страховит. Но Стивън харесва нещо по-просто- пиле с пармезан. Това му е обичаното ядене още от колежа. Разбира се, никой не го подготвя по този начин добре како мен. Затова ме харесва, нали? За огромната ми щерка Райли е вкусно всичко, което сме сготвили дружно. Като порасне това ще са най-ярките й мемоари за нещата, които сме правили дружно.

Има ли някакви привилегии в това да си омъжена за Стеф? Като това да се запознаеш с Бионсе, да вземем за пример?



Да, в действителност се срещнах с Бионсе. Сега Стеф несъмнено иска ми се ядоса, че го описвам, само че имам фотография с Бионсе и Jay Z. Видяхме се на Супер купата. Стеф не ми разреши да я постна.



Любимото място за почивка: Южна Франция. Имахме невероятна почивка.

Любимите аромати в кухнята :На пържен бекон. Обичам миризмата на бекон заран рано.Бих цитирала „ Беконът е моето семейство ". И още един - когато задушавате чесън и лук, ароматът в кухнята е необикновен.

Какво в никакъв случай не би пробвала: Жаби.

Какво поръчваш за у дома и в никакъв случай не го приготвяш сама: Тайландска кухня.

Любимият сладолед: Мока с бадеми.

Ястие, което е запазена марка: Пиле с подправки за уикендите. За празниците агнешки пържоли, гарнирани с миди в бекон.

Ако всичко това ви е заинтригувало, гледайте всеки четвъртък от 21 часа „ Домашната кухня на Аиша " по Food Network . Аиша споделя удоволствието от готвенето с обичаното семейство и приятелите си .

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР