Тя бе категорична, че решението е политическа присъда“Отдавна сме изпълнили

...
Тя бе категорична, че решението е политическа присъда“Отдавна сме изпълнили
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Решението на ЕС е обидно - като към хора втора ръка

Тя бе безапелационна, че решението е „ политическа присъда “

„ Отдавна сме изпълнили техническите условия за приемане в Шенген. Решението на Европейски Съюз да останем отвън зоната е обидно и унизително като към страна втора употреба и хора втора употреба.

" От друга страна би трябвало доста деликатно да се слушаме това, което ни споделят като бележки – най-много миграцията “. Това разяснява пред водачът на БСПКорнелия Нинова. Тя бе безапелационна, че решението е „ политическа присъда “.

Нинова уточни, че още няма резултат от инспекцията, която Българска социалистическа партия е инициирала за строителството на оградата по границата. Тя изиска бюджет за граничните служители на реда, средства за облекло и подсилване на оградата.

По тематиката за сформиране на държавно управление водачът на Българска социалистическа партия уточни, че в никакъв случай не са имали желание за сформиране на държавно управление с първия мандат.

" Отидохме от почитание и с цел да му кажем, че няма да го подкрепим. Поне от 10 години се борим с модела на ръководство на ГЕРБ ", съобщи Нинова и добави, че не изключва да има държавно управление с третия мандат.

" Цели системи се разпадат в страната, имаме потребност от устойчиво ръководство. Вижте какво става в Министерство на вътрешните работи, с водачите, които карат дрогирани. Служебният кабинет кадрува, подписва контракти, само че не внася бюджет и не носи непоклатимост ", сподели тя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР