Twitter съобщи за по-висок ръст на приходите от очаквания от

...
Twitter съобщи за по-висок ръст на приходите от очаквания от
Коментари Харесай

Twitter с ръст на приходите след подобрения на възможностите за реклама

Twitter заяви за по-висок растеж на приходите от упования от Уолстрийт, откакто направи усъвършенствания в рекламното таргетиране, с цел да помогне на рекламодателите да доближават до евентуалните си клиенти. Акциите на компанията набъбнаха с 5% до 73 $ след старта на търговията, съобщи „ Ройтерс “.

От началото на годината обществената мрежа показва артикули в нови области, като да вземем за пример аудио чат стаи и издание на нюзлетри в опит да се отърве от бизнес стагнацията и да реализира задачата си да удвои годишните доходи до 2023 година.

Приходите от реклама възлизат на 1.05 милиарда $, скок с 87% по отношение на същото тримесечие година по-рано, което надминава прогнозата на Уолстрийт за 909.9 млн. $.

Twitter работи интензивно по подобряването на успеваемостта на рекламите. Приложението за къси постове показа 2500 нови категории тематики, с цел да помогне на потребителите бързо да намират наличието, от което се интересуват. Така събира повече данни, свързани с рекламното таргетиране. Това дружно с по-голямото търсене от страна на рекламодателите в миг, в който страните облекчават рестриктивните мерки, свързани с COVID-19, оказва помощ за увеличението на приходите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР