Твърди, че актьорът го напил и пристъпил към действиеМлад мъж

...
Твърди, че актьорът го напил и пристъпил към действиеМлад мъж
Коментари Харесай

Млад мъж обвинява Кевин Спейси в сексуално нападение през 2016 г.

Твърди, че артистът го напил и пристъпил към деяние

Млад мъж подаде тъжба против артиста Кевин Спейси за това, че е бил атакуван полово от него през юли 2016 година в балнеокурорт, покрай Бостън, оповестява БГНЕС.

Полицията в Нантъкет, където се твърди, че е станал случаят, отхвърля да удостовери или отхвърли съществуването на подаден сигнал за такова нахлуване, без документално единодушие на жертвата.

Майката на младежа, която е журналистка, е съобщила в „ Туитър “ за този случай на полово принуждение, само че без да написа коя е жертвата. Хедър Анръх, поощрена от юриста си Мичъл Гарабедян, е разказала пред публицисти в Бостън, че синът й е станал жертва на артиста Кевин Спейси в бар в Нантъкет.

Спейси напил момчето и по-късно пристъпил към деяние, опипвайки го и настоявайки за повече. Момчето съумяло да се измъкне когато артистът отишъл до тоалетната.

Майката споделя, че синът й не е подал тъжба до момента от боязън и стеснение. Едва когато преди седмица обвиняванията против артиста започнаха да валят, той отишъл в полицията, която е почнала следствие./ Нова тв

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР